sykkel-leir laget foran hos Centro Sarepta

Sykkel-leir

Her sykler vi gjennom nydelig natur i et godt felleskap, og gode samlinger om Guds ord morgen og kveld!

Om Sykkel -leir

Gjør som sykkellagene Astana, Uno X, UAE, Jumbo Visma, Movistar, Team Coop, TOSK og mange andre! De har oppkjøring til sykkelsesongen ved å ligge i trening på Costa Blanca.

Vi er på ingen måte på deres ambisjonsnivå, men det sier noe om de flotte forholdene for sykling vi har her i området!

Her har vi utallige lite trafikkerte veier langs kysten og oppover til nydelige pittoreske landsbyer.

På sykkel-leiren starter dagen etter frokost og smøring av nistepakke med en kort morgensamling med andakt og bønn for dagen. Deretter følger en bibeltime med samling om Guds ord, før vi setter oss på sykkelsetet og kan nyte Guds fantastiske skaperverk.

Vi legger opp til at vi har tid til en dusj og gjerne et bad i vårt nydelige basseng før vi samles til middag.

Dagsprogrammet ser slik ut:

08:30

Frokost og smøring av matpakke

09:30

Bibeltime (se arrangementet under for opplysninger om hvem som underviser og i hvilket tema)

10:45

Vi ruller ut for dagens etappe på 50 til ca 110 km med varierende antall høydemeter.

17:30

Middag

19:30

Kveldsmøte med forkynnelse av Guds ord og sang.

Etter kveldsmøtet pleier vi å se litt på Strava, og snakke litt om planen for neste dag. En kaffekopp og litt å bite i hører med etter kveldsmøtene.
Formen på deltakerne varierer ganske mye så vi deler oss gjerne i flere grupper slik at alle får et passe tempo og stigning på turene. Det er også fullt mulig å legge inn egne restitusjonsdager.

Ønsker du å kjøpe vår flotte sykkeldrakt? Da sender du oss størrelse og hvilke tøy du ønsker før 31.desember, for levering på leiren i mars!
Ønsker du å leie sykkel? Legg inn opplysningene i påmeldingsskjema så kan vi reservere for deg.
Tar du med deg sykkel selv? Da må du opplyse om det slik at vi kan bestille for sykkelen i transporten fra flyplassen til Centro Sarepta.

Meld deg på i dag!

Kommende Arrangementer

26- Sykkel-leir uke 11-2024

Vi inviterer også i 2024 til sykkel-leir på Centro Sarepta. Bli med å sykle i nydelig natur og godt klima her på Costa Blanca…

Alle Artikler

Flott Sykkel-leir i 2023

Då er årets sykkel-leir gjennomført, og som tidligare år unntatt i fjor, fekk me godt og lagleg sykkelvær dei fleste dagane . Det vart på alle måtar ein flott leir, både når det gjaldt vær og natur. Det skada heller ikkje med nokre innlagte pausar for pizza, is og cola. Turane var på frå ca 55 km og opp mot 120 km. Me sykla blant anna til Guadalest, Sella, La Vila Joiosa, Tarbena og Dennia. Ikkje alle var strengt tatt i like god sykkelform, men dei øvrige syklistane lokka og tok omsyn, slik at alle kunne henga med. Det vart berre tre…