sykkel-leir laget foran hos Centro Sarepta

Sykkel-leir

Her sykler vi gjennom nydelig natur i et godt felleskap, og gode samlinger om Guds ord morgen og kveld!

Om Sykkel -leir

Gjør som sykkellagene Astana, Uno X, UAE, Jumbo Visma, Movistar, Team Coop, TOSK og mange andre! De har oppkjøring til sykkelsesongen ved å ligge i trening på Costa Blanca.

Vi er på ingen måte på deres ambisjonsnivå, men det sier noe om de flotte forholdene for sykling vi har her i området!

Her har vi utallige lite trafikkerte veier langs kysten og oppover til nydelige pittoreske landsbyer.

På sykkel-leiren starter dagen etter frokost og smøring av nistepakke med en kort morgensamling med andakt og bønn for dagen. Deretter følger en bibeltime med samling om Guds ord, før vi setter oss på sykkelsetet og kan nyte Guds fantastiske skaperverk.

Vi legger opp til at vi har tid til en dusj og gjerne et bad i vårt nydelige basseng før vi samles til middag.

Dagsprogrammet ser slik ut:

08:30

Frokost og smøring av matpakke

09:30

Bibeltime (se arrangementet under for opplysninger om hvem som underviser og i hvilket tema)

10:45

Vi ruller ut for dagens etappe på 50 til ca 110 km med varierende antall høydemeter.

17:30

Middag

19:30

Kveldsmøte med forkynnelse av Guds ord og sang.

Etter kveldsmøtet pleier vi å se litt på Strava, og snakke litt om planen for neste dag. En kaffekopp og litt å bite i hører med etter kveldsmøtene.
Formen på deltakerne varierer ganske mye så vi deler oss gjerne i flere grupper slik at alle får et passe tempo og stigning på turene. Det er også fullt mulig å legge inn egne restitusjonsdager.

Ønsker du å kjøpe vår flotte sykkeldrakt? Da sender du oss størrelse og hvilke tøy du ønsker før 31.desember, for levering på leiren i mars!
Ønsker du å leie sykkel? Vi har nå inngått avtale med en lokal sykkelutleie. De leverer og henter sykkelen på porten til Centro Sarepta, og leien faktureres gjennom oss. Legg inn opplysninger om din høyde, pedaltype, og krav til ramme og gear når du melder deg på leiren, så vil vi bestille sykkel for deg.
Tar du med deg sykkel selv? Da må du opplyse om det slik at vi kan bestille for sykkelen i transporten fra flyplassen til Centro Sarepta.

Meld deg på i dag!

Kommende Arrangementer

Alle Artikler

Årets sykkelleir i nydelig vårvær!

Årets sykkelleir i nydelig vårvær!

«Tusen takk for en fantastisk uke med sterk bibelundervisning og flotte sykkelturer!» Ja dette var en av setningene en av våre deltakere skrev i gjesteboken til Centro Sarepta etter endt sykkelleir. Også i år var der en liten gruppe deltakere som hadde meldt seg på sykkelleiren på Centro Sarepta.  Alle dager startet og sluttet med samlinger om Guds ord der Johannes Kleppa gikk gjennom Forkynneren i Gamletestamentet hver formiddag, og Even Ydstebø talte på kveldssamlingene der han tok utgangspunkt i sangen «Meg til frelse jeg intet vet uten deg Guds lam». Han gledet oss også med sang på møtene. Leirdeltakerne og våre andre…

Flott Sykkel-leir i 2023

Flott Sykkel-leir i 2023

Då er årets sykkel-leir gjennomført, og som tidligare år unntatt i fjor, fekk me godt og lagleg sykkelvær dei fleste dagane . Det vart på alle måtar ein flott leir, både når det gjaldt vær og natur. Det skada heller ikkje med nokre innlagte pausar for pizza, is og cola. Turane var på frå ca 55 km og opp mot 120 km. Me sykla blant anna til Guadalest, Sella, La Vila Joiosa, Tarbena og Dennia. Ikkje alle var strengt tatt i like god sykkelform, men dei øvrige syklistane lokka og tok omsyn, slik at alle kunne henga med. Det vart berre tre…

Nå kan du leie sykkel på Centro Sarepta

Nå kan du leie sykkel på Centro Sarepta

I tillegg til at vi har ett par bysykler som vi leier ut på Centro Sarepta, har vi nå inngått en avtale med en lokal sykkelutleie i Alfaz del Pi. Foreløpig har de et godt utvalg av landeveissykler og et noe begrenset utvalg av offroad-sykler. Denne leverandøren leverer sykkelen til Centro Sarepta og henten den etter endt leie. Leien betales direkte til Centro Sarepta på bankterminal eller ved overføring til vår bankkonto. Send oss en forespørsel på denne siden!…