OM CENTRO SAREPTA

Om Centro sarepta

fasiliteter

Bygget har 20 gjesterom med totalt 58 senger. 15 av gjesterommene har eget toalett og dusj, mens de andre 5 gjesterommene har toalett og dusj i umiddelbar nærhet. Foreløpig har 15 av gjesterommene kjøling og varme.

Centro Sarepta består av en eiendom på ca 3000 m2, og ca 1500 m2 bygningsmasse. Vi har en koselig og pent opparbeidet hage med ett nydelig saltvanns-basseng. Bassenget har solid rensing, er inngjerdet og har vakker belysning. Det er også mulig å varme opp bassenget for utvidet badesesong.

Hele eiendommen er også inngjerdet slik at dine barn kan bevege seg trygt på vårt uteområde.

På gjesterommene finner du behagelige oppreide senger og to håndklær pr. seng. I vinterhalvåret bruker vi “nordiske” dyner. Vi ønsker at du tar med dine egne håndklær til bruk på stranden og ved bassenget! Inne i klesskapet finner du også en liten safe.

Vi har også mange koselige fellesområder inne i bygningen og en nydelig “bakgård” (Patio) som benyttes under måltider og utover kveldene.

I biblioteket kan du finne frem en god bok og synke ned i en behagelig stol når du måtte ønske det. Vi har også et lite TV rom med noen spill-muligheter. Like ved møtesalen finner du ett bordtennis bord om du skulle ønske å utfordre noen til kamp!

I matsalen står som oftest kaffekannen klar med kaffe, og her serveres frokost, lunsj og middag hver dag bortsett fra når senteret holder stengt.

Møtesalen rommer ca 50 personer, og inneholder AV-utstyr, piano og gitar. Også møtesalen har kjøling og varme.

Hvor er vi ?

Centro Sarepta ligger plassert i ett rolig boligområde som heter El Romeral i Alfaz del Pi kommune. Alfaz del Pi kommune tilhører Alicante fylke som igjen tilhører region Valencia. Hele området kalles til vanlig for Costa Blanca.

Fra Sør-Norge til Alfaz del Pi tar det 35 timer å kjøre raskeste vei med bil.

Avstanden er 3 206 kilometer.

Det tar ca 3-3,5 timer å fly til Alicante lufthavn fra Sør-Norge.

Fra Alicante lufthavn til Centro Sarepta tar det ca 40-45 minutter med bil eller buss.

Slik kommer du hit

Kommer du med fly til Spania og Centro Sarepta, er det enkleste å ta fly til Alicante lufthavn. Norwegian, Widerø, SAS, og Ryan Air har flere ukentlige ankomster fra forskjellige destinasjoner i Skandinavia.

For å komme deg fra flyplassen til Centro Sarepta har du flere valgmuligheter

Busstransport med Marianne Tours

Centro Sarepta har inngått avtale om formidling av transporttjenester med Marianne Tours i Albir. Marianne Tours er et transport- og reiseselskap drevet av norske Marianne Martinsen, og de har som hovedvirksomhet å transportere nordmenn til og fra alle direktefly fra og til Norge. NB: Denne tjenesten gjelder bare for de som reiser med direktefly fra og til Norge. Centro Sarepta er satt opp som «standard» stoppested for Marianne Tours, når reisen er bestilt gjennom oss. Det betyr at våre gjester blir transportert helt frem til Centro Sarepta uten tillegg i prisen.

Dersom du ønsker å benytte deg av tjenesten fra Marianne Tours, så må den forhåndsbestilles hos oss på mail: transport@centrosarepta.no. I mailen vedlegger du følgende informasjon: navn på samtlige passasjerer i reisefølget, alder på eventuelle barn, mobilnummer, dato, klokkeslett og flightnummer ankomst og avreise Alicante lufthavn.

Leiebil

Det er mange bilutleie-byråer i området, og vanligvis er det ikke dyrt å leie bil i Spania sammenlignet med Skandinavia. Det rimeligste vil ofte være å ta ut leiebil på flyplassen. Avstanden mellom Alicante flyplass og Centro Sarepta er ca. 60 km., og det er mye flott motorvei i Spania som gjør det lett og effektivt å komme seg fram i bil. Vi bestiller oftest bil gjennom www.rentalcars.com

Kjørerute fra Alicante flyplass til Centro Sarepta

Flybuss til Benidorm og taxi til Centro Sarepta

Hvis du ankommer på dagtid er det mulig å ta flybuss som går fra Alicante lufthavn til Benidorm busstasjon ca. en gang i timen. Bussen har avgang fra øvre plan (utenfor avgangshallen) og helt framme til høyre. Ca. 5 min. før avreise kommer en person ut til busslommen og selger billetter innen en går på bussen. Fra busstasjonen i Benidorm er det mulig å ta taxi til Centro Sarepta, en avstand på ca. 5 km.

Transport med Beni Connect

Vi benytter også fra tid til annen transportøren Beni Connect som har transport fra og til de fleste fly- ankomster og avganger på Alicante lufthavn. De stopper ikke utenfor Centro Sarepta, men ved leilighetskomplekset Mare Nostrum som ligger ca 10 minutter gangavstand fra oss. Ta kontakt med oss på transport@centrosarepta.no så kan vi hjelpe deg med bestillingen!

Costa blanca i spania

Vår kommune Alfaz del Pi, ligger nydelig til den flotteste natur som Costa Blanca (den hvite kysten) har å by på. Den ligger ca. 50 km nordøst for Alicante. Centro Sarepta ligger i et rolig boligområde ca en kilometer utenfor sentrum av Alfaz del Pi.

Nærmeste større by er Benidorm med ca. 70.000 innbyggere. Byen ligger drøyt fem kilometer fra Centro Sarepta. Du finner også Altea og Albir ca 5 km fra senteret.

Til provinshovedstaden Alicante tar det ca 40 minutter å kjøre med bil, men det går også et lokaltog dit men det tar en god del lengre tid. I selve byen bor ca 330.000 mennesker, men nesten 760.000 i det som regnes som Stor-Alicante. Byen har en vakker borg og ett fint havneområde, så byen er absolutt verdt ett besøk! Les mer om Alicante her.

Alfaz del Pi er en av de ”norske” kommunene på Costa Blanca, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange nordmenn, og utlendinger for øvrig, har valgt å bosette seg akkurat i dette området. Kommunen har noe i overkant av 20.000 innbyggere, av disse er ca 10.000 innflyttere, og ca halvdelen av disse er nordmenn!

Alfaz del Pi, med sine mange appelsin-, mandarin- og sitronlunder, ligger mellom flotte fjell og asurblått hav, og med fantastiske strender i umiddelbar nærhet. Les mer om Alfaz del Pi her.

Costa Blanca kan by på et vell av fritidsaktiviteter og turmuligheter. Det finnes bl.a. flotte idrettsanlegg i gåavstand fra Centro Sarepta.

Valencia er vår regionhovedstad, og det tar ca 1,5 time å kjør dit fra Centro Sarepta. Der er også god bussforbindelse mellom Benidorm og Valencia. Byen er en vakker spansk by og byr på alt en storby har å by på. “The City of Arts and Science” er absolutt verdt ett besøk med sin meget spesielle arkitektur! Les mer om Valencia her.