Bibelsommer i Spania 2020 (avlyst)

På grunn av Covid-19 er årets Bibelsommer i Spania dessverre avlyst. Men kanskje du vil sette av en eller flere uker sommeren 2021 til Bibel, fellesskap, sol og ferie på Centro Sarepta? Ta gjerne kontakt med oss for et helt uforpliktende tilbud: post@centrosarepta.no 

 

Velkommen til Bibelsommer i Spania 2020

15. juni til 26. juli.

Hva med å kombinere sommer og sol med å lytte til Guds ord og oppleve et kristent felleskap i trygge rammer sammen med norsk vertskap og talere?

Centro Sarepta ligger sentralt plassert på Costa Blanca nord for Alicante og er omgitt av asurblått hav med flotte strender, vakre fjell og en rekke severdigheter og opplevelser.

Men mest av alt er du velkommen til å delta på våre daglige samlinger om Guds ord. Disse arrangeres hver formiddag kl 10:00, og hver kveld kl 20:00.  Forkynnelse av Guds ord er prioritert på Centro Sarepta, og det vil også bli en god del sang og musikk. Vi legger opp samlingene slik at hele familien skal kunne trives. Endringer i programmet kan forekomme.

Vårt svømmebasseng er nå helt renovert og tilfredsstiller alle krav og forskrifter. Viktigst er at bassenget nå har saltvann i stedet for klor, og vi har installert selvbetjent handikapheis. Alle gjesterom og møtesal har kjøling, slik at om temperaturene ute er høye er det fullt mulig å ha lavere temperaturer inne i lokalene.

 

Vi arrangerer felles utflukter i nærområdet når det er interesse for det. Men det er også enkelt å ta seg frem for egen hånd med leiebil, sykkel, buss og tog. Vi anbefaler selvfølgelig noen turer til forskjellige badestrender i området, og en tur til Fonts d´ Algar. Du bør heller ikke gå glipp av koselige steder som Villajoyosa, Guadalest og gamlebyen i Altea. I tillegg finner du her i området familiepark, badeland, dyrepark, safaripark og et stort tilbud av idrettsanlegg, carting og vannsport.

Om sommeren spesielt i juli og august kan temperaturene noen ganger komme opp i 36-37 grader men det vanlige er +/- 30 grader.

 

 

Talere og vertskap blir:

Uke 25: Johannes og Oddlaug Kleppa, Arild Melberg

Uke 26: Dagfinn og Wenche Brandsæter, Ingibjørg og Arild Melberg

Uke 27: Per og Kathrine Tveten m/familie

Uke 28: Andreas og Kristoffer Norbye

Uke 29:  Andreas og Kristoffer Norbye

Uke 30:  Jørn og Wenche Slimestad og Elisabeth Gjerde

Eirikur Melberg blir med flere av ukene.

NB! Endringer kan forekomme!

 

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon +34 744 609 904 eller +47 90 19 39 90

Prisliste finner du her

Påmelding kan gjøres her eller på adresse: post@centrosarepta.no