Velkommen til Bibelsommer på Centro Sarepta

Ta sommerferien på Spanias vakreste hjørne, med påfyll fra Guds Ord og et kristent fellesskap.

Hver sommer arrangerer vi Bibelsommer i Spania ukene 25 til 29. Trykk HER for å komme til Bibelsommer 2023

Bibelsommer ligner mye på det man forbinder med en norsk bibelcamping. Her har vi to samlinger daglig om Guds ord, med andakter, taler, vitnesbyrd og sang. For at våre gjester skal ha det så godt som mulig her hos oss, vil dere bli tatt hånd om av vårt vertskap. De vil sørge for at hver enkelt blir godt tatt i mot, og at oppholdet blir godt på alle måter. Den største forskjellen er nok temperaturene og været som vi nesten kan garantere er veldig bra gjennom hele sommeren.

Det er veldig enkelt å reise hit til oss! Du bestiller en flybillett fra din nærmeste flyplass til Alicante lufthavn, og hvis du ønsker det kan vi sørge for transport mellom flyplassen og Centro Sarepta. Kjøreturen tar ca 40 minutter og du blir fraktet like til porten vår.

Her på senteret har vi fine og hjemmekoselige fellesområder og rom med kjøling, bad, oppreide senger og håndklær. Vi har dobbeltrom og familierom av forskjellige størrelser. Vi har også barnesenger og barnestoler til de minste barna.

Programmet ser ca. slik ut og har stort rom for frihet: 

08:30 Frokost 
10:00 Morgensamling med bønn og ord for dagen 
12:30 Lunsj 
– Fritid eller utflukt 
17:30 Middag 
19:30 Kveldsmøte, kaffe med noko attåt etter kveldsmøtet.

 

Fra Centro Sarepta er det ca. like kort veg til sandstranda som til kilometerhøye fjelltopper, nydelige fotogéne landsbyer samt en rekke familieparker, badeland, go-kart baner, vannsport, og mye, mye mer. Kortest vei er det imidlertid til bassengkanten i vår egen hage! 

Man kan enkelt ta seg rundt på egenhånd med bil, sykkel og scooter (som alle kan leies i nærheten), og vi arrangerer flere felles utflukter hver uke. 

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss på epost: post@centrosarepta.no eller telefon +34 744 609 904 / +47 90 19 39 90

Prisliste finner du her