Bibelsommer i Spania

Velkommen til Bibelsommer i Spania 10. juni til 28. juli 2019

Hva med å kombinere sommer og sol med å lytte til Guds ord og oppleve et kristent felleskap i trygge rammer sammen med norsk vertskap og talere? Centro Sarepta ligger sentralt plassert på Costa Blanca nord for Alicante og er omgitt av asurblått hav med flotte strender, vakre fjell og en rekke severdigheter og opplevelser.

Men mest av alt er du velkommen til å delta på våre daglige samlinger om Guds ord. Disse arrangeres hver formiddag kl 10:00, og hver kveld kl 20:00.  Forkynnelse av Guds ord er prioritert på Centro Sarepta, og det vil også bli en god del sang og musikk. Vi legger opp samlingene slik at hele familien skal kunne trives. Endringer i programmet kan forekomme.

Vårt svømmebasseng er nå helt renovert og tilfredsstiller alle krav og forskrifter. Viktigst er at bassenget nå har saltvann i stedet for klor, og vi har installert selvbetjent handikapheis.

 

Vi arrangerer felles utflukter i nærområdet når det er interesse for det. Men det er også enkelt å ta seg frem for egen hånd med leiebil, sykkel, buss og tog. Vi anbefaler selvfølgelig noen turer til forskjellige badestrender i området, og en tur til Fonts d´ Algar. Du bør heller ikke gå glipp av koselige steder som Villajoyosa, Guadalest og gamlebyen i Altea. I tillegg finner du her i området familiepark, badeland, dyrepark, safaripark og et stort tilbud av idrettsanlegg, carting og vannsport.

Talere og vertskap blir:

Uke 24: Jan-Tore  og Kirsti Synnøve Olsen, Reidun Asdahl og Arild Melberg

Uke 25: Jan- Tore og Kirsti Synnøve Olsen, Reidun Asdahl, Ingibjørg og Arild Melberg

Uke 26: Dagfinn og Wenche Brandsæter, Reidun Asdahl, Ingibjørg og Arild Melberg

Uke 27: Johannes og Oddlaug Kleppa, Malene og Oddvar Egeland, samt Trine Hamran Lia

Uke 28: Jon Håvard  Gundersen, Elisabeth Gjerde, Kristin Lende og Trine Hamran Lia

Uke 29: Jon Håvard Gundersen, Elisabeth Gjerde og Trine Hamran Lia

Uke 30:  Kathrine og Per Tveten, Wenche og Jørn Slimestad, Trine Hamran Lia

Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon +34 744 609 904 eller +47 90 19 39 90

Prisliste finner du her

Påmelding kan gjøres på adresse: post@centrosarepta.no