arrangementer

ARRangementer

På Centro Sarepta arrangerer vi forskjellige arrangement på skandinavisk, spansk og islandsk, og for forskjellige aldersgrupper.
På alle arrangement ønsker vi at du skal få oppleve godt fellesskap, gode kristne møter og bibeltimer, og kjekke aktiviteter.

Tilbudet kan endre seg over tid, så sjekk ut hva som er våre kommende arrangementer!

Fjelltur-Leir

Nydelige fjellturer, godt fellesskap, gode møter og bibeltimer, godt klima, forkorte vinteren ….

Sykkel-leir

Bli med å sykle på nydelige landeveier, gjennom vakre pittoreske landsbyer, og få gode bibeltimer og møter på kjøpet!

Nordisk ungdomsleir

Kjekke aktiviteter, nydelig temperatur, gode møter og bibeltimer sammen med nye og gamle venner!

Bibelsommer

Ta med familien din, og ta en uke eller to på Bibelsommer i Spania i år! Her samles vi om Guds ord, og vi reiser på noe felles utflukter for de som ønsker å være med.
Ellers kan hver enkelt benytte dagene som de ønsker om det er på stranden, ved bassenget, eller besøke en familiepark eller en av de utallige severdighetene i området!


Vi blei veldig godt mottatt på Centro Sarepta i Juni 2022! Det ble på alle måter et fint opphold med undervisning om Guds ord, felleskap med andre besøkende gjennom samtaler og flotte turer!
Og da Gro Karin ble syk og trengte en del hjelp, stilte vertskapet opp på en fantastisk måte! Centro Sarepta kan anbefales!

Inger Nag og Gro Karin Feed

Bibelsommer

Ta med familien din, og ta en uke eller to på Bibelsommer i Spania i år! Her samles vi om Guds ord, og reiser på noe felles utflukter for de som ønsker å være med.
Ellers kan hver enkelt benytte dagene som de ønsker om det er på stranden, ved bassenget, eller besøke en familiepark eller en av de utallige severdighetene i området!

Ungdom-leir

Leirer

Om du ønsker å lytte til god evangelisk forkynnelse, og også liker å vandre i fjellet og bestige fjelltopper, eller sykle til pittoreske fjell-landsbyer, eller møte mange ungdommer på din alder og gjøre spennende aktiviteter, har vi ett leirtilbud som passer til deg!

image

Fjelltur-leir

Klikk for å lese mer

Bli med på leir med nydelige fjellturer på Costa Blanca i variert natur og et godt klima. Her kan du også opplev et god kristent felleskap med gode bibeltimer og fine møter! Liker du turer i skog og fjell, er vi trygge på at du vil få noen flott dager sammen med oss!

Hvorfor ikke starte sykkelsesongen i mars?Sannsynligheten for at du skal få en behagelig start på sesongen i et godt klima er nokså “overhengende” her på Costa Blanca. I løpet av leiren vil du kunne logge noen fine mil på Strava! Kunne du i tillegg tenke deg fine samlinger om Guds ord, i et godt kristent fellesskap? Ja da skulle du se nærmere på vår sykkelleir på Centro Sarepta!

image

Sykkel-leir

Klikk for å lese mer

image

Nordisk ungdomsleir

Klikk for å lese mer

Er du klar for gode bibeltimer, innholdsrike kveldsmøter, nye vennskap, solrike strender og verdens beste is i Spania, sammen med andre ungdommer fra et stort geografisk område?

Da må du trykke på bildet og lese mer om ungdomsleiren på Centro Sarepta!

Fjelltur-leir

Nydelige fjell-turer på Costa Blanca i variert natur og et godt klima.
Et god kristent felleskap med gode bibeltimer og fine møter!
Liker du turer i skog og fjell, er vi trygge på at du vil få noen flott dager sammen med oss!

Sykkel-leir

Hvorfor ikke starte sykkelsesongen i mars? Sannsynligheten for at du skal få en behagelig start på sesongen i et godt klima er nokså “overhengende” her på Costa Blanca.

Nordisk Ungdomsleir

Er du klar for gode bibeltimer, innholdsrike kveldsmøter, nye vennskap, solrike strender og verdens beste is i Spania?

kommende arrangementer

Artikler om arrangementene

Nå kan du leie sykkel på Centro Sarepta

Nå kan du leie sykkel på Centro Sarepta

I tillegg til at vi har ett par bysykler som vi leier ut på Centro Sarepta, har vi nå inngått en avtale med en lokal sykkelutleie i Alfaz del Pi. Foreløpig har de et godt utvalg av landeveissykler og et noe begrenset utvalg av offroad-sykler. Denne leverandøren leverer sykkelen til Centro Sarepta og henten den etter endt leie. Leien betales direkte til Centro Sarepta på bankterminal eller ved overføring til vår bankkonto. Send oss en forespørsel på denne siden!…

Årets sykkelleir i nydelig vårvær!

Årets sykkelleir i nydelig vårvær!

«Tusen takk for en fantastisk uke med sterk bibelundervisning og flotte sykkelturer!» Ja dette var en av setningene en av våre deltakere skrev i gjesteboken til Centro Sarepta etter endt sykkelleir. Også i år var der en liten gruppe deltakere som hadde meldt seg på sykkelleiren på Centro Sarepta.  Alle dager startet og sluttet med samlinger om Guds ord der Johannes Kleppa gikk gjennom Forkynneren i Gamletestamentet hver formiddag, og Even Ydstebø talte på kveldssamlingene der han tok utgangspunkt i sangen «Meg til frelse jeg intet vet uten deg Guds lam». Han gledet oss også med sang på møtene. Leirdeltakerne og våre andre…

Flott Sykkel-leir i 2023

Flott Sykkel-leir i 2023

Då er årets sykkel-leir gjennomført, og som tidligare år unntatt i fjor, fekk me godt og lagleg sykkelvær dei fleste dagane . Det vart på alle måtar ein flott leir, både når det gjaldt vær og natur. Det skada heller ikkje med nokre innlagte pausar for pizza, is og cola. Turane var på frå ca 55 km og opp mot 120 km. Me sykla blant anna til Guadalest, Sella, La Vila Joiosa, Tarbena og Dennia. Ikkje alle var strengt tatt i like god sykkelform, men dei øvrige syklistane lokka og tok omsyn, slik at alle kunne henga med. Det vart berre tre…