Arrangement

På Centro Sarepta vil du finne åpne arrangement de fleste uker i løpet av året.

Bibelskolen begynner i begynnelsen av september og går over hele vinteren fram til begynnelsen av juni, kun avbrutt av ferier og utreiseuker. Hovedsakelig er undervisningen på norsk, men noen uker har vi også besøk av danske og svenske forelesere. Her får du tre bibel- undervisningstimer hver dag mandag til fredag fra kl 09:30 til 11:15.

Parallelt med dette foregår samtidig bibelundervisning på spansk.

Bibelsommer i Spania arrangeres hver sommer fra ca andre mandag i juni til siste søndag i juli. Dette er et arrangement for skandinaver, enslige, par og familier som ønsker en kombinasjon av ferie og åndelig påfyll. Vi har formiddagssamling kl 10:00 og kveldssamling kl 20:00. Hele dagene kan disponeres til utflukter eller avslapping på bassengkanten. 

Nordiske ungdomsleirer arrangeres i begynnelsen av august, uke 31 og 32, og er et arrangement for ungdommer mellom 18 og 30 år fra hele Norden.

Fjelltur-leir  arrangeres i ukene 9 og 41, og sammen med turer i fjell og hei vil du kunne lytte til bibelundervisning ut fra Guds ord. 

Sykkelleir arrangeres årlig i uke 11 og går parallelt med bibelkursene. I løpet av leiren vil det bli tilrettelagt for forskjellige sykkelturer i området i tillegg til bibelundervisning.

I kalenderen finner du en oversikt over alle arrangement på Centro Sarepta. 

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på et arrangement kan du gjøre det her.

Ønsker du å delta på bibelskolen eller bli elev på vår bibelskole kan du melde deg på her.