arrangementer

ARRangementer

På Centro Sarepta arrangerer vi forskjellige arrangement på skandinavisk, spansk og islandsk, og for forskjellige aldersgrupper.
På alle arrangement ønsker vi at du skal få oppleve godt fellesskap, gode kristne møter og bibeltimer, og kjekke aktiviteter.

Tilbudet kan endre seg over tid, så sjekk ut hva som er våre kommende arrangementer!

Fjelltur-Leir

Nydelige fjellturer, godt fellesskap, gode møter og bibeltimer, godt klima, forkorte vinteren ….

Sykkel-leir

Bli med å sykle på nydelige landeveier, gjennom vakre pittoreske landsbyer, og få gode bibeltimer og møter på kjøpet!

Nordisk ungdomsleir

Kjekke aktiviteter, nydelig temperatur, gode møter og bibeltimer sammen med nye og gamle venner!

Bibelsommer

Ta med familien din, og ta en uke eller to på Bibelsommer i Spania i år! Her samles vi om Guds ord, og vi reiser på noe felles utflukter for de som ønsker å være med.
Ellers kan hver enkelt benytte dagene som de ønsker om det er på stranden, ved bassenget, eller besøke en familiepark eller en av de utallige severdighetene i området!


Vi blei veldig godt mottatt på Centro Sarepta i Juni 2022! Det ble på alle måter et fint opphold med undervisning om Guds ord, felleskap med andre besøkende gjennom samtaler og flotte turer!
Og da Gro Karin ble syk og trengte en del hjelp, stilte vertskapet opp på en fantastisk måte! Centro Sarepta kan anbefales!

Inger Nag og Gro Karin Feed

Bibelsommer

Ta med familien din, og ta en uke eller to på Bibelsommer i Spania i år! Her samles vi om Guds ord, og reiser på noe felles utflukter for de som ønsker å være med.
Ellers kan hver enkelt benytte dagene som de ønsker om det er på stranden, ved bassenget, eller besøke en familiepark eller en av de utallige severdighetene i området!

Ungdom-leir

Leirer

Om du ønsker å lytte til god evangelisk forkynnelse, og også liker å vandre i fjellet og bestige fjelltopper, eller sykle til pittoreske fjell-landsbyer, eller møte mange ungdommer på din alder og gjøre spennende aktiviteter, har vi ett leirtilbud som passer til deg!

image

Fjelltur-leir

Klikk for å lese mer

Bli med på leir med nydelige fjellturer på Costa Blanca i variert natur og et godt klima. Her kan du også opplev et god kristent felleskap med gode bibeltimer og fine møter! Liker du turer i skog og fjell, er vi trygge på at du vil få noen flott dager sammen med oss!

Hvorfor ikke starte sykkelsesongen i mars?Sannsynligheten for at du skal få en behagelig start på sesongen i et godt klima er nokså “overhengende” her på Costa Blanca. I løpet av leiren vil du kunne logge noen fine mil på Strava! Kunne du i tillegg tenke deg fine samlinger om Guds ord, i et godt kristent fellesskap? Ja da skulle du se nærmere på vår sykkelleir på Centro Sarepta!

image

Sykkel-leir

Klikk for å lese mer

image

Nordisk ungdomsleir

Klikk for å lese mer

Er du klar for gode bibeltimer, innholdsrike kveldsmøter, nye vennskap, solrike strender og verdens beste is i Spania, sammen med andre ungdommer fra et stort geografisk område?

Da må du trykke på bildet og lese mer om ungdomsleiren på Centro Sarepta!

Fjelltur-leir

Nydelige fjell-turer på Costa Blanca i variert natur og et godt klima.
Et god kristent felleskap med gode bibeltimer og fine møter!
Liker du turer i skog og fjell, er vi trygge på at du vil få noen flott dager sammen med oss!

Sykkel-leir

Hvorfor ikke starte sykkelsesongen i mars? Sannsynligheten for at du skal få en behagelig start på sesongen i et godt klima er nokså “overhengende” her på Costa Blanca.

Nordisk Ungdomsleir

Er du klar for gode bibeltimer, innholdsrike kveldsmøter, nye vennskap, solrike strender og verdens beste is i Spania?

kommende arrangementer

No Posts Found

Artikler om arrangementene

Fra småbarns munn

Læreren måtte spørre foreldrene. – Hva er egentlig denne sommerleiren på «Sarepta» for noe? Jeg skjønner det er i nærheten av Benidorm, men hva handler det om? Datteren deres har ikke snakket om annet de siste ukene. Deltagerne på årets sommerleir på Centro Sarepta var en god miks av voksne og barn, nye fjes og gamle kjente. Vi gleder oss over at mange av de som har vært her før, inviterer med seg nye. To av våre beste ambassadører er søstrene Ainhoa (9) og Angie (7) fra Barcelona. Mamma Sandra forteller at læreren til førstnevnte på sist utviklingssamtale spurte dem om…

Fjelltur-Leir våren 2023

Gjennom dei åra Centro Sarepta har eksistert, har det gått av stabelen fleire fjellturleirar, og no er det enda ein slik leir. Underteikna har vore med på alle, bortsett frå ein islandsk leir, og eg er nokså sikker på at denne leiren har dei sprekaste deltakarane, sjølv om det varierer ein del! Det som er ekstra hyggleg med denne leiren, er at det er mange nye deltakarar. Det er berre eit par stykk som har vore på Centro Sarepta før. Det som er minst like hyggeleg, er at alderen på deltakane er etter måten låg. Dessutan kjem det ein del utafrå…

Flott Sykkel-leir i 2023

Då er årets sykkel-leir gjennomført, og som tidligare år unntatt i fjor, fekk me godt og lagleg sykkelvær dei fleste dagane . Det vart på alle måtar ein flott leir, både når det gjaldt vær og natur. Det skada heller ikkje med nokre innlagte pausar for pizza, is og cola. Turane var på frå ca 55 km og opp mot 120 km. Me sykla blant anna til Guadalest, Sella, La Vila Joiosa, Tarbena og Dennia. Ikkje alle var strengt tatt i like god sykkelform, men dei øvrige syklistane lokka og tok omsyn, slik at alle kunne henga med. Det vart berre tre…