Bibelprogram

Bibelprogram

Vi vil skape møteplasser mellom enkeltmennesker og Guds ord!

Centro Sarepta står alltid forkynnelse av Guds ord i sentrum. Undervisningen foregår parallellt på norsk/skandinavisk og på spansk i hvert sitt klasserom.

Vi har bibeltimer daglig mandag til fredag, fra september til og med mai, unntatt ferier, utreiseuker og misjonsutreiser.
Alle bibeltimer er åpne for alle, og du er hjertelig velkommen for ett eller to semester, en eller flere uker, eller om du er på ferie i området og vil stikke innom på noen enkle bibeltimer og møter!

  • Bibelskolen
  • Bibeluker
  • Bibeltimer

Hva med ett år på bibelskole i utlandet? Hva med aktuell og solid bibelundervisning?
Ønsker du ett lite, internasjonalt, personlig og nært miljø?
Skulle du gjerne ha startet på dine studier allerede dette skoleåret?

Svarer du JA på disse spørsmålene, bør du sende en søknad til vår bibelskole i dag!

Her får du alle disse ønskene oppfylt og mye mer!

På vår bibelskole legger vi vekt på at du i tillegg til selve undervisningen blir kjent med lokale menigheter, mennesker fra alle verdenshjørner, gi deg mulighet til å hjelpe mennesker i materiell nød, bli kjent med Spania og Nord-Afrika gjennom spennende og innholdsrike misjonsreiser.

Høstsemesteret varer fra ca: uke 35 til ca uke 50.
Vårsemesteret varer fra ca: uke 2 til ca uke 22.

Timene holdes mandag til torsdag kl 09:30 til 12:15, torsdag kveld kl 19:30, samt fredag kl 09:30 til 11:30.

Utreiser

I løpet av undervisningsåret har vi flere misjons-utreiser, der bibelskole-elevene får være med på turer rundt om i Spania og Nord-Afrika. En av reisene vil også være i Norge der vi besøker kristne videregående- og folkehøgskoler.

Høydepunktet er nok vår spennende avslutningstur som går til Nord-Afrika.

Utreiser er en del av Bibelskoleprogrammet og er kun for de som går bibelskole hele semester. Om mulig er også volontørene med på utreisene.

Er det lenge mellom møter og bibeltimer på ditt hjemsted? Er det langt til nærmeste forsamling? Kunne du tenke deg en god kombinasjon av solid forkynnelse av Guds ord, godt og trygt kristent fellesskap og et mer behagelig klima enn det vi har i Norge vinterstid? Eller ønsker du bare et “sydenopphold” med mening?

Da skulle du ta en uke eller flere her i Spania på Centro Sarepta. Her får du nemlig “tre møteuker” på en uke ved å følge våre bibeltimer mandag til fredag. Se vårt program for hvem som underviser og hva som er tema. Alle bibeltimer og møter er det frivillig å delta på.

Bibeltimene starter uke 35 og går frem til ca uke 50 høstsemesteret, og fra uke 5 til og med uke 22 på vårsemesteret, kun avbrutt av ferie og utreiseuker .

Timene holdes mandag til torsdag kl 09:30 til 12:15, torsdag kveld kl 19:30, samt fredag kl 09:30 til 11:30.

Ta kontakt for å sjekke at vi har ledige kapasitet! Du er hjertelig velkommen!

Er du på ferie i området nært Centro Sarepta? Eller bor du på Costa Blanca?

Kom innom da vel på en bibeltime eller tre!

Vi har tre daglige bibeltimer mandag til torsdag kl 09:30, 10:30 og 11:30 (15 min. pause mellom timene), torsdag kveld kl 19:30, fredag kl 09:30 10:30, september til og med mai, bortsett fra ferier og utreiseuker.

Se vårt program for detaljer om hvem som underviser og i hvilket tema.

Alle timer er åpne for alle, så du er hjertelig velkommen!

Måltidspriser

Om du ønsker å kjøp lunsj eller middag hos oss er det fullt mulig! Da må du bestille dagen før måltidet ønskes, slik at vi kan beregne nok mat til alle.

Måltider:
Lunsj: € 7,-
Middag € 11,-
Rabatter:
Barn 4-15 år 50% rabatt
Barn 0-3 år gratis

Ved arrangementer

Når vi har fjelltur-leir eller sykkel-leir er det mulig for dagsbesøkende å bli med på vår turer forutsatt at du har sykkel, eller at vi har ledig plass i bilene til der fjellturene starter.

Forutsatt at vi har ledig plass, eller at vi har fått beskjed på forhånd er du velkommen til å være med også på andre utflukter i nærområdet.

Hvis du har bil selv og kommer deg til bestemmelses- eller utgangsstedet for turen, er du uansett velkommen til å slå følge!

Du er hjertelig velkommen til bibeltimer, møter og utflukter!

En typisk dag

Etter frokost som starter klokken 08:30 (09:00 lørdag og søndag), begynner dagen med en morgensamling klokken 09:10 der elever, ansatte, volontører og gjester synger en sang sammen, og lytter til en kort andakt på skandinavisk og spansk. Etterpå kan de som vil be for dagen, og om det vi måtte ha på hjertet. Samlingen avsluttes med felles informasjon. (Morgensamlingen er kun mandag til fredag)

Mandag til torsdag klokken 09:30 til 12:15 har vi tre bibeltimer der hver time er på 45 minutter med 15 minutters pause mellom timene. Torsdag kveld kl 19:00 har vi en bibeltime eller kveldsmøte. Fredagene har vi to bibeltimer fra kl.09:30 til 11:30.

Lunsj serveres klokken 12:30 (13:00 lørdag og søndag), og da spiser alle som er på senteret sammen.

Så her møtes elever, ansatte, lærere, gjester og volontører til ett felles måltid og god prat! Her er der fin anledning til å øke spanskkunnskapene dine. Etter lunsj disponerer hver enkelt tiden selv for eksempel til studier, eller en treningstur? Noen dager finner vi på felles aktiviteter for de som ønsker det, som padel-tennis, fjellturer, churros spising eller annet vi har lyst til å gjøre!

Slik bor du her hos oss

Centro Sarepta ligger nydelig til i et rolig boligområde ca 20 minutters spasertur fra Alfaz del Pi sentrum. Vi har en koselig og pent opparbeidet hage med ett nydelig saltvanns-basseng. Bassenget er inngjerdet og har vakker belysning. Hele eiendommen er også inngjerdet slik at også barn kan bevege seg trygt på vårt uteområde.

Vi kan tilby enkelt-, dobbelt-, tre-, eller firesengsrom. Alle gjesterom har kjøling og varme, dusj og toalett, oppreide senger og håndklær.


Ingrid Øvreås – Våren 2023

” På bibelskulen har eg fått ein unik moglegheit til å gå djupt i spennande, ulike tema, og lære både Bibelen og Jesus betre å kjenne. Og best av alt, korleis dette konkret har betydning for livet og kvardagen min.”

Hva Elevene sier om oss…

Sveinung Paz Eskeland – Skoleåret 17/18

” Helt konge å kunne bo på Centro Sarepta og samtidig studere ledelse på Universitetet i Tromsø. Det er et stort behov for kristne ungdommer i Spania. På Centro Sarepta fikk jeg solid og bibelsentrert undervisning som vekket lyst til å bli bedre kjent i Bibelen og grave dypere i Skriften.”

Rebecca Våge – Skoleåret 18/19

“Det å gå på bibelskolen på Centro Sarepta har vært av stor betydning for mitt liv. Det var et år hvor jeg fikk lære utrolig masse om bibelen og ikke minst hvor viktig det er å ha Gud med seg i hverdagen. Gjennom en solid og bibelnær undervisning fikk jeg oppleve en styrket relasjon til Jesus som frelser og far, samt en indre fred som bare Gud kan gi ved hans nåde og trofasthet.”

Kommende arrangementer