Oppfiksing av rommene

Centro Sarepta er et hus med sjel og mange rom. Det var flott og godt då Sarepta kjøpte stedet, men det er stadig gjort oppdateringer, og nå har det vært en ekstra oppfiksing, både praktisk og estetisk. Det er våre svenske medarbeidere Ann-Charlotte og Janne Smetana som har stått for det, og Ann-Charlotte skriver:

I januar var Centro Sarepta stengt, og da var det bare Janne og jeg som var her. Det var en god anledning til gå gjennom alle gjesterommene og oppholdsrommen når det ikke var gjester på huset. Det opplevdes fint å få gjøre en del ting som man ikke hadde funnet tid til tidligere. Centro Sarepta er en så vidunderlig plass, og vi syntes rommene fortjente litt ekstra kjærlighet og omtanke.

Janne tok seg av å ordne skap som ikke fungerte så godt, male vegger og ordnet dusjer, men jeg gikk mer inn i design. En ny oppslagstavle er kommet opp, bilder har byttet plass, vakre gamle ting fra lofter er flyttet ned, og små blomsterarrangement og små bilder med bibelord dekorerer rommene.

Med små midler har vi kunne gjøre en hel del! Jeg håper det merkes at det finnes en tanke med hvert rom og at gjestene kommer til å kjenne seg litt ekstra velkomne til Centro Sarepta.

Skrevet av

Publisert på

Kategory

Se alle innlegg

Innlegg i andre kategorier

Se arrangementer kalender