Bibelskole i utlandet

De fleste bibelskolene i utlandet som er relevant for norske og nordiske ungdommer underviser kun på engelsk. Vurderer du om du skal ta ett år på bibelskole på Hawaii, i England, Australia eller USA? Kanskje du også skulle vurdere Spania?

På Centro Sarepta foregår bibelundervisningen i to klasser, en på norsk/ skandinavisk og en på spansk.

Du vil også få god anledning til å lære ganske mye spansk i løpet av skoleåret, spesielt om du har spansk fra ungdomsskolen og/ eller videregående.

Er det mulig å få studielån til bibelskole i utlandet? Vel, i utgangspunktet er det ikke mulig så lenge skolen ikke gir en godkjent utdanning på høyskole eller universitetsnivå. Men det kan svare seg å lese igjennom lånekassen sin beskrivelse av hva man kan få lån til. Da ser man at lånekassen gir lån til nettstudier, og det kan nok tenkes at det er noe som lar seg kombinere med et opphold i utlandet.

Om du går inn på websidene til norske høyskoler og universiteter og søker på et fag eller en utdanning du kunne tenke deg å starte på, er det nokså sannsynlig at akkurat det faget eller utdanningen eller deler av den, kan tas som nettstudier.

Du kan få støtte til nettstudier fra lånekassen til studier ved norske læresteder.

Tenk å kunne studere ved ett norsk universitet eller høyskole og bo på Costa Blanca i Spania? Det synes vi du skulle finne ut mere om!

For at du skal få støtte må nettstudiet du tar:

  • være ved et norsk lærested
  • være godkjent for støtte
  • være lagt opp med oppfølging fra lærestedet hvert semester
  • ha et omfang på minimum 50 prosent studiebelastning.

Gå inn og sjekk på lånekassen sine sider her.

Vil du lese mer om våre bibelskole kan du gjøre det her.

Arild Melberg

Skrevet av

Publisert på

Se alle innlegg

Innlegg i andre kategorier

Se arrangementer kalender