Transfer flyplass

Kommer du med fly til Spania og Centro Sarepta, er det enkleste å ta fly til Alicante lufthavn. Både SAS, Norwegian og Ryan Air har flere daglige ankomster fra forskjellige destinasjoner i Skandinavia.

For å komme deg fra flyplassen til Centro Sarepta har du flere valgmuligheter:

Busstransfer med Marianne Tours

Centro Sarepta har inngått avtale om formidling av transporttjenester med Marianne Tours i Albir. Marianne Tours er et transport- og reiseselskap drevet av norske Marianne Martinsen, og de har som hovedvirksomhet å transportere nordmenn til og fra alle direktefly fra og til Norge.

NB: Denne tjenesten gjelder bare for de som reiser med direktefly fra og til Norge.

Centro Sarepta er satt opp som «standard» stoppested for Marianne Tours, når reisen er bestilt gjennom oss. Det betyr at våre gjester blir transportert helt frem til Centro Sarepta uten tillegg i prisen.

Dersom du ønsker å benytte deg av tjenesten fra Marianne Tours, så må den forhåndsbestilles hos oss på mail: post@centrosarepta.no. I mailen vedlegger du følgende informasjon: navn, mobilnr, ankomst- dato og tid og flightnummer ankomst og avreise Alicante lufthavn.

Priser med Marianna Tours: Voksen 34€ t/r eller 17,50€ en vei, Barn 3-12år 24€ t/r eller 12,50 en vei, Barn 0-2 år 13€ t/r eller 8€ en vei.

Det tilkommer nattakst 3€ pr. vei pr. person ved ankomster mellom 21:30 og 07:00 og avganger mellom 00:00 og 09:00.

Leiebil

Det er mange bilutleiningsbyråer i området, og vanligvis er det ikke dyrt å leie bil i Spania sammenlignet med Skandinavia. Det rimeligste vil ofte være å ta ut leiebil på flyplassen. Avstanden mellom Alicante flyplass og Centro Sarepta er ca. 60 km., og det er mye flott motorvei i Spania som gjør det lett og effektivt å komme seg fram i bil. Vi bestiller oftest bil gjennom www.rentalcars.com

Kjørerute fra Alicante flyplass til Centro Sarepta

Flybuss til Benidorm og taxi til Centro Sarepta

Hvis du ankommer på dagtid er det mulig å ta flybuss som går fra Alicante lufthavn til Benidorm busstasjon ca. en gang i timen. Bussen har avgang fra øvre plan (utenfor avgangshallen) og helt framme til høyre. Ca. 5 min. før avreise kommer en person ut til busslommen og selger billetter innen en går på bussen. Fra busstasjonen i Benidorm er det mulig å ta taxi til Centro Sarepta, en avstand på ca. 5 km.

Avgangstider for flybussen