Laster Hendelser

« All Hendelser

Mision 2020

1. januar 2020 - 4. januar 2020

 

Bli med på spennende misjonskonferanse 1-4. januar 2020!

Bli med inn i et nytt tiår med sterkt fokus på Jesus og misjon.
All forkynnelse og undervisning vil bli tolket, og det innbys derfor både fra Spania og Skandinavia. Konferansen er for deg som ikke vil leve ditt liv for deg selv… men til ære for han som gav sitt liv for deg, og til hjelp for din neste.Konferansen er fullpakket med undervisning og forkynnelse. Du vil få møte et bredt spekter av talere og foredragsholdere, og få mulighet til å bli bedre kjent med dem også gjennom samtale og fellesskap. Ellers blir det bl.a. bønnemøter, lovsang & vitnemøte, grilling og tapasaften. I etterkant av konferansen er det mulighet for å stanse igjen i Spania noen dager.
Talere og foredragsholdere: 
NN:
Bosatt i Nord-Afrika sammen med sin familie hvor han har vært misjonær de siste 14 år. Skal ha to timer med flg. tema: ”Mekka eller Messias” og ”Frykt ikke!”José Manuel Monjero Gómez 

Leder av RETO, en organisasjon som primært arbeider inn mot rusmisbrukere, og har arbeid i mer enn tretti land. Bosatt i Barcelona. Skal ha to timer med flg. tema: ”Jesus er Herre” og ”Disse mine minste”.

Felipe Lobo
Bibellærer / evangelist i Misjon Sarepta. Opprinnelig fra Madrid. Har mer enn 20 års erfaring som evangelisk pastor i Spania. Skal ha to timer med flg. tema: ”Jesus alene” og ”Jeg skammer meg ikke over evangeliet”.

Hassan El-Chalbzouiri
Pastor, bosatt i Barcelona. Har vokst opp i Marokko under islams tunge åk. Møtte Jesus og ble frelst 25 år gammel. Er i dag den eneste marokkanske evangeliske pastor i hele Spania. Skal ha en time med flg. tema: ”Uten Gud og uten håp”.

Jan-Tore Olsen

Leder utland i Sarepta og daglig leder i reiseselskapet Caminante. Kommer fra Nord-Norge, bosatt i Alfaz del Pi. Skal ha to timer med flg. tema: ”For intet har dere fått det…” og ”For intet skal dere gi det…”

Luis Surio
Tidligere student, fra kommende høst ettåring / evangelist på Centro Sarepta. Ungdom fra El Salvador med et meget sterkt vitnesbyrd om Guds verk i hans liv. Skal ha en time med flg. tema: ”Han løste mine bånd”

Ajad El Hajji
Kristen familiefar bosatt i Granada. Oppvokst i Marokko. Kom til Spania som ung student, og ble frelst i voksen alder. Bærer med seg en sterk kjærlighet til sin bibel, og et gripende vitnesbyrd om sin Frelser. Skal ha en time med flg. tema: ”Han dro meg opp av fordervelsens grav”

Hans Bergane
Daglig leder i Misjon Sarepta. Bosatt i Solemdal i Norge. Skal ha to timer med flg. tema: ”Ha tro til Gud” og ”Disippel 2020”.

Sted:
Centro Sarepta, Alfaz del Pi, Alicante, Spania. Dersom møtesalen på Centro Sarepta blir for liten, vil samlingene holdes i en nærliggende konferansesal. På samme måte vil det tilbys overnatting på hotell når det ikke er flere ledige overnattingsplasser på Centro Sarepta.

Pris:
Euro 199,- inkludert overnatting og full pensjon. Enkeltromstillegg.
Pristillegg kan forekomme ved overnatting på hotell. Det kan derfor være lurt å være tidlig ute med påmelding. Begrenset antall plasser.Reise:
Reise t/r Alfaz del Pi er ikke inkludert i prisen. Vi sitter imidlertid på en del flybilletter fra Stavanger til Alicante med avreise 1. januar kl. 11.25 med Norwegian (direktefly). Disse kan vi tilby så langt de rekker for kun kr 790,- pr. pers. inkl 2 kolli bagasje.

Påmelding på mail til: jantoreolsen@gmail.com

For nærmere informasjon ta kontakt med Jan-Tore Olsen på nevnte mailadresse,

eller på telefon +47 48 26 50 53.

Se mindre

 

Detaljer

Start:
1. januar 2020
Slutt:
4. januar 2020