Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Bibelsommer 2023

19. juni - 23. juli

Ta sommerferien 2023 på Spanias vakreste hjørne, med påfyll fra Guds Ord og et kristent fellesskap.

Sommeren 2023 arrangerer vi Bibelsommer i Spania fra 19. juni til 23. juli.

Man kan gjerne delta alt fra noen dager, til flere uker om man ønsker det! Hver uke har vi et lederteam, som vil gjøre det de kan for at du skal få en fin uke hos oss, med påfyll for ånd, kropp og sjel.

 

 

 

 

Bibelsommer ligner mye på det man forbinder med en norsk bibelcamping. Her har vi to samlinger daglig om Guds ord, med andakter, taler, vitnesbyrd og sang. For at våre gjester skal ha det så godt som mulig her hos oss, vil dere bli tatt hånd om av vårt vertskap. De vil sørge for at hver enkelt blir godt tatt i mot, og at oppholdet blir godt på alle måter.

Vertskap og talere i sommer blir: Asbjørn og Randi Barlaup, Arild Melberg og Ingibjørg Melberg, Ole Andreas og Anne Margrethe Meling, Johannes og Oddlaug Kleppa, Jørn og Wenche Slimestad.

Den største forskjellen er nok temperaturene og været som vi nesten kan garantere er veldig bra gjennom hele sommeren.

Det er veldig enkelt å reise hit til oss! Du bestiller en flybillett fra din nærmeste flyplass til Alicante lufthavn, og hvis du ønsker det kan vi sørge for transport mellom flyplassen og Centro Sarepta. Kjøreturen tar ca 40 minutter og du blir fraktet like til porten vår. Det er også mange leiebilselskap som har kontor på flyplassen. Bestill på forhånd via Finn.no eller Rentalcars.com.

Her på senteret har vi fine og hjemmekoselige fellesområder med et nydelig saltvanns-basseng, rom med kjøling og bad, oppredde senger og håndklær*. Vi har dobbeltrom og familierom av forskjellige størrelser. Vi har også barnesenger og barnestoler til de minste barna.

* Vi ønsker at du tar med badehåndklær til bruk på stranden og ved bassenget.

Programmet for Bibelsommer ser ca. slik ut og har stort rom for frihet:

08:30  Frokost
10:00  Morgensamling med bønn og ord for dagen
12:30  Lunsj
– Fritid eller utflukt
17:30  Middag
19:30  Kveldsmøte
Etter kveldsmøtet setter vi frem kaffe med noko attåt. 

Du kan bestille opphold med kun frokost, eller med full pensjon. Lunsj og middag kan også bestilles dagen før måltidet ønskes.

Fra Centro Sarepta er det ca. like kort veg til sandstranda som til kilometerhøye fjelltopper, nydelige fotogéne landsbyer samt en rekke familieparker, badeland, go-kart baner, vannsport, og mye, mye mer. Kortest vei er det imidlertid til bassengkanten i vår egen hage!

Man kan enkelt ta seg rundt på egenhånd med bil, sykkel og scooter (som alle kan leies i nærheten), og vi arrangerer flere fellesutflukter hver uke.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på, ikke nøl med å ta kontakt med oss på e-post: post@centrosarepta.no eller telefon +34 744 609 904 / +47 90 19 39 90

Prisliste finner du her 

Detaljer

Start:
19. juni
Slutt:
23. juli
Kategorier for Arrangement:
,

Arrangør

Centro Sarepta
Telefon:
+34 744 609 904
E-post:
post@centrosarepta.no
View Arrangør Website

Sted

Centro Sarepta
Carrer de Llevant 10
03580 L'Alfàs del Pi, Alicante 03580 Spania
+ Google-kart
Telefon:
+34 744 609 904
View Sted Website