Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bibelsommer 2022

20. juni - 24. juli

Ta sommerferien 2022 på Spanias vakreste hjørne, med påfyll fra Guds Ord og et kristent fellesskap.

Sommeren 2022 arrangerer vi Bibelsommer i Spania fra 20. juni til 24. juli. Man kan gjerne delta alt fra noen dager, til flere uker om man ønsker det!

Hver uke har vi et lederteam, som vil gjøre det de kan for at du skal få en fin uke hos oss, med påfyll for ånd, kropp og sjel;

Dato

Vertskap

Taler

Sang 

Uke 25 | 20.-26.6. 

Kathrine og Per Tveten 

Per Tveten

Kathrine og Per Tveten

Uke 26 | 27.6.-3.7. 

Randi Barlaup,
Ingibjörg og Arild Melberg

Asbjørn Barlaup

Ingibjörg og Arild Melberg 

Uke 27 | 4. - 10.7. 

Anne Margrethe og Ole Andreas Meling, 
Oddlaug og Johannes Kleppa

Ole Andreas Meling Johannes Kleppa

Ole Andreas Meling,
Oddlaug Kleppa 

Uke 28 | 11.-17.7. 

Oddlaug Kleppa,
Solrunn og Ole Johannes Skartveit  

Johannes Kleppa

Solrunn Skartveit 

Uke 29 | 18.-24.7. 

Wenche og Jørn Slimestad 

Wenche og Jørn Slimestad

Wenche og Jørn Slimestad

Bibelsommer ligner mye på det man forbinder med en norsk bibelcamping. Her har vi to samlinger daglig om Guds ord, med andakter, taler, vitnesbyrd og sang. For at våre gjester skal ha det så godt som mulig her hos oss, vil dere bli tatt hånd om av vårt vertskap. De vil sørge for at hver enkelt blir godt tatt i mot, og at oppholdet blir godt på alle måter. Den største forskjellen er nok temperaturene og været som vi nesten kan garantere er veldig bra gjennom hele sommeren.

Det er veldig enkelt å reise hit til oss! Du bestiller en flybillett fra din nærmeste flyplass til Alicante lufthavn, og hvis du ønsker det kan vi sørge for transport mellom flyplassen og Centro Sarepta. Kjøreturen tar ca 40 minutter og du blir fraktet like til porten vår. Det er også mange leiebilselskap som har kontor på flyplassen. Bestill på forhånd via Finn.no eller Rentalcars.com.

Her på senteret har vi fine og hjemmekoselige fellesområder og rom med kjøling, bad, oppredde senger og håndklær. Vi har dobbeltrom og familierom av forskjellige størrelser. Vi har også barnesenger og barnestoler til de minste barna.

Programmet for Bibelsommer ser ca. slik ut og har stort rom for frihet:

08:30  Frokost
10:00  Morgensamling med bønn og ord for dagen
12:30  Lunsj
– Fritid eller utflukt
17:30  Middag
19:30  Kveldsmøte
Etter kveldsmøtet setter vi frem kaffe med noko attåt. 

Fra Centro Sarepta er det ca. like kort veg til sandstranda som til kilometerhøye fjelltopper, nydelige fotogéne landsbyer samt en rekke familieparker, badeland, go-kart baner, vannsport, og mye, mye mer. Kortest vei er det imidlertid til bassengkanten i vår egen hage!

Man kan enkelt ta seg rundt på egenhånd med bil, sykkel og scooter (som alle kan leies i nærheten), og vi arrangerer flere fellesutflukter hver uke.

Har du spørsmål eller ønsker å melde deg på, ikke nøl med å ta kontakt med oss på epost: post@centrosarepta.no eller telefon +34 744 609 904 / +47 90 19 39 90

Prisliste finner du her 

Detaljer

Start:
20. juni
Slutt:
24. juli
Kategorier for Arrangement:
,