Takk for oss!

Tusen takk for at dere tok så godt imot oss på Centro Sarepta! Både elevene og vi lærere er veldig fornøyd med uken vi hadde i Spania, og spesielt det å få være på senteret hos dere. Det var god mat, og veldig fine omgivelser. Elevene påpekte også at det var finere enn de hadde forventet! 

Det at bilen deres streiket påvirket oss ikke så mye. Vi var mest avhengig av den lille bilen for å kjøre elevene til Fysiakos og CBS. Ellers fant vi ut at det gikk greit å både ta buss og drosje. Vi tok bussen både til Benidorm, Altea og Sjømannskirken. Til Corazon Expres ble vi kjørt den ene dagen, og tok drosje hjem. De to andre dagene tok vi drosjer. Vi som lærere tenker også det var greit at elevene måtte gjøre seg kjent i lokalområdet og ikke ble kjørt og hentet til alt.

Transporten med Marianne Tours fungerte veldig fint, begge veier.

Det var også fint å få være med på morgensamlinger og bibeltimene. Noen av elevene har jo ikke noe forhold til kristen tro, men de deltok, og personlig synes jeg det ble en veldig god start på dagen!

Neste år ønsker vi å konsentrerer oss om tre dager på Corazon Expres og en dag på sjømannskirken, så kunne vi for eksempel ønsket oss en dag med undervisning om diakoni og frivillig arbeid.

Forsto på Tone og Magdalena (på Corazon Expres red.m) at de var veldig fornøyde med å ha elevene våre der, og at de gjerne kunne vært der enda mer.

Nå var det bare jeg og en elev fra oss som fikk vært hos Sylvia. Jeg var veldig glad jeg fikk høre om henne og kafeen og fikk støttet både kafeen og butikken hennes.

Alt sett under ett, så er vi veldig fornøyde! Elevene har snakket varmt om uken de hadde, både til medelever, familie og lærere – så all takk til deg og dine medarbeidere! Kanskje noen også kommer tilbake dit på bibelskole, eller annet opphold – vi kommer gjerne tilbake! 🙂 (Og jeg ble veldig fristet til å ta med meg venner eller familie for et opphold hos dere med bibelundervisning og det som ellers følger med).

Vennlig hilsen Anne Kari

Skrevet av

Publisert på

Kategory

Se alle innlegg

Innlegg i andre kategorier

Se arrangementer kalender