Høsten 2022 på Centro Sarepta


Det aller første som skjer her etter at disse linjene skrives er sommerleir for spansktalende. Leiren er i skrivende stund stappfull, med venteliste, og vi regner med å bli rundt 50 stk. på møtene. I tillegg blir det ca. 20 barn som deltar på barneopplegget som er stelt i stand av diakoniavdelinga vår, i samarbeid med våre nyankomne volontører og et par eksterne bidragsytere.

Mandag 29. august starter vi så opp Bibelskolen som vi også kaller Bibelkursene. Dette er undervisningsopplegget som vi kjører gjennom hele skoleåret, og man er velkommen til å delta hele semestre, eller kun enkeltuker (eller til og med enkeltdager dersom det skulle være aktuelt). Nesten hele september har vi fortsatt god kapasitet så du er varmt velkommen til å ta kontakt med oss om du er interessert i å delta på én eller flere uker av Bibelkurset.

De første ukene av skoleåret legger vi opp til følgende plan, men tar forbehold om endringer:

Uke 35, 29.08. – 02.09.:
1. og 2. time: Bibelen (Johannes Kleppa)
3. time: Jesu liv (Andreas Norbye)

Uke 36, 05.09. – 09.09.:
1. og 2. time: Diakoni (Johannes Kleppa)

Uke 37, 12.09. – 16.09.:
1. og 2. time: Urhistorien (Jogeir Lianes)
3. time: Troslære (Johannes Kleppa)

Uke 38 er det utreiseuke for de faste elevene, og ikke undervisning på Centro Sarepta. Det kan være mulig å besøke oss likevel, men ta kontakt med oss før du bestiller flybilletter, så snakkes vi om det.

Uke 39, 26.09. – 30.09.:
1. time: Jesu liv (Andreas Norbye)
2. time: Bønn (Even Ydstebø)

For mer informasjon om resten av skoleåret, sjekk Fagplan 2022/2023 og velg fanen for høst eller vår.

Når vi så kommer til oktober så er det nesten helt fullt hos oss nesten hele måneden, og Fjellturleiren som vi ellers ville ha reklamert for er helt fulltegnet! (Men sett av uke 9 til våren, da blir det ny Fjellturleir) Resten av ukene kan vi sannsynligvis klare å få plass til deg, så ta kontakt med oss om du har forespørsel om konkrete datoer.

For spørsmål, forespørsler og bestilling, send oss fortrinnsvis en epost på post@centrosarepta.no. Du kan også ringe oss (fortrinnsvis ukedager mellom kl. 9 og kl. 16) på telefon +34 744 609 904. Telefonen er også bemannet av vakthavende utenfor nevnte klokkeslett, men kvelds- og nattevakt vil som regel ikke ha tilgang på bookingsystemet, og dermed ikke kunne gi informasjon om tilgjengelighet.