Nå strømmer bestillingene inn til Centro Sarepta!

Bare de siste dagene har vi mottatt bestillinger fra flere større grupper, enkeltpersoner og par. Bestillingene gjelder for denne våren, sommeren og høsten. Noen av ukene er nå helt fylt opp med gjester! Det er tydelig at når restriksjonene lettes på fra regjeringen, er det mange som kaster seg rundt for å se på muligheten for en utenlandsreise igjen. For mange vet vi at dette er en ren nødvendighet, da mange har lidelser som blir betydelig bedre i et varmere klima. Skulle du ha planer om en eller flere uker på Centro Sarepta vil det være lurt å ta kontakt for å sikre deg plass den eller de ukene du ønsker. For oss er det fantastisk kjekt at mange gjester kommer igjen og igjen, noe vi tolker slik at dette er en plass de trives. Det å få dele Guds ord, en veldig vakker natur og et godt klima med unge og eldre fra Norden oppleves også for oss å være en stor velsignelse. Men, det mest fantastiske med dette er at vi da vil kunne nå enda lenger ut med evangeliet her i Spania, i Nord-Afrika og andre områder der vi har arbeid eller har kontakter, rett å slett fordi det gir oss bedre økonomi og mange forbedere! Er du interessert i et opphold på Centro Sarepta for deg, din familie, eller en gruppe, ikke nøl med å ta kontakt med oss på post@centrosarepta.no.