Hva skjer nå på Centro Sarepta?

Etter noen flotte uker med med fjellturleir, leir for spansktalende og et fantastisk kjekt besøk fra Strandhems Bibel och Lärjungaskola i Sverige, nærmer vi oss nå at vi stenger til jul og nyttår. Også de neste dagene frem mot 18. desember vil vi ha en god del gjester fra både Spania og Norge.

Vi åpner igjen for gjester 24. januar, og vi vil arrangere noen kveldsmøter og bibeltimer så fremt vi har gjester på senteret de påfølgende ukene. Dette vil vi informere om i møtekalenderen på denne web siden, og på vår facebookside.

Første arrangement blir Fjelltur-leiren som starter 28. februar, og det er Johannes Kleppa som taler og guider oss gjennom fjellstiene her på Costa Blanca. Arild Melberg blir med som leder og synger noen sanger. Leiren avsluttes med frokost søndag 6. mars. Du er hjertelig velkommen til å være med oss som deltaker og melde deg på leiren på Centro Sarepta, eller om du har leilighet i området og ønsker å være med på bibeltimer og fjellturer. På disse leirene har vi hatt deltakere fra 15 til 81 år, så det skulle passe for de fleste. For mer informasjon gå inn på vår web side https://www.centrosarepta.no/arr/fjellturleir-var-2022/ eller ta kontakt på post@centrosarepta.no

Uke 11, dvs 14.-20. mars arrangerer vi igjen sykkel-leir her på Centro Sarepta. Magne Aarbø er leder sammen med Arild Melberg, og Johannes Kleppa vil tale på bibeltimer og kveldsmøter. Kunne du tenke deg å være sammen med oss i et godt kristent felleskap, sitte ned og lytte til Guds ord på bibeltimer og møter, og sykle med oss rundt i et flott klima og nydelig natur? For mer informasjon gå inn på web siden https://www.centrosarepta.no/arrangement/sykkelleirer/ eller ta kontakt på post@postcentrosarepta.no

I påsken arrangerer vi påskeleir for spansktalende og vi pleier da å være 30-40 stykker samlet om Guds ord, god sang og godt kristent fellesskap. Deltakerne kommer fra mange steder i Spania selv om de fleste kommer fra Valencia regionen.

20. juni til 24. juli arrangerer vi Bibelsommer i Spania på Centro Sarepta. Da er du velkommen til oss på bibelcamping der vi har daglige samlinger om Guds ord, og utflukter på egenhånd eller fellesturer ett par ganger pr. uke. Da reiser vi gjerne ut til sjørøverøya Tabarca, den idylliske elven Fonts d´ Algar, de pittoreske og nydelige småbyene Guadalest og/eller La Vila Joiosa, Safariparken Aintana, eller en eller annen av de utallige severdighetene og utfluktsmulighetene vi har her på Costa Blanca. Som talere, vertskap og sangere har vi i år med oss Kathrine og Per Tveten, Randi og Asbjørn Barlaup, Ingibjørg og Arild Melberg, Anne Margrethe og Ole Andreas Meling, Oddlaug og Johannes Kleppa, Elisabeth Gjerde, Tor André Haddeland, Wenche og Jørn Slimestad, Andreas Norbye og Eirikur Melberg.