Da er vi i gang igjen!


Etter en uke med fjelltur-leir i perfekt turvær og flotte bibeltimer og møter, fortsetter vi denne uken med noe som ligner på en “dugnads-leir”.
Hvis det er noe her ikke var mangel på, er det å finne tilstrekkelig med oppgaver. Etter nesten to år med kun ettersyn av det aller viktigste var her veldig mye å ta fatt på i og rundt bygget.

Vi har i nesten to år hatt liggende 14 dører som skal settes inn i stedet for skyvedører inn til rommene, og dette arbeidet er nå godt i gang.

Klimaet er fortsatt veldig bra her i Alfaz del Pi, med 22-23 grader i sjøen, 22-25 grader i luften og fortsatt over 20 grader i bassenget på senteret.

På fredag fyller vi opp hele senteret med spansktalende ungdommer og voksne som kommer hit på week-end med mye forkynnelse, bønn og sang. Vi regner med at vi blir mellom 40 og 50 stykker her på huset de dagene.
Fint om du husker på oss denne helgen, og ber om at Gud med sin gode Hellige Ånd kunne komme nær og åpne ordet, for deltakerne og oss som har vårt arbeide her!

Vi har også startet opp igjen med morgensamlingene der vi møtes etter frokosten, leser en andakt av H.E. Nissen på norsk og spansk, ber for dagen, og avslutter samlingen med bønnen “Fader vår” på nynorsk, bokmål og spansk (her deltar alle med sitt morsmål). 

Noen kvelder i uken har vi enkle kveldsmøter her på senteret, samt at vi besøker Den Norske Turistkirken onsdager og søndager.

Ut over høsten får vi besøk av Curt Westman og Kristian Fagerli og begge vil tale på møter på Centro Sarepta og i Den Norske Turistkirken.

Denne høsten holder vi åpent frem til 18. desember.
Skulle du ønske å forkorte høsten og vinterenen i Norge,  har vi fortsatt ledige rom og holder åpent for gjester frem til 18 desember.
Vi starter opp igjen etter jule- og nyttårsstengt fra og med uke 4-2022.

Ta kontakt for tilbud og for å sjekke om vi har ledige plass de ukene det kunne passe for deg. Send gjerne forespørsel på post@centrosarepta.no eller ring oss på +34 744 609 904 (spansk nummer men vi svarer på norsk).

Velkommen skal du være!