Velkommen til bibelsommer i Spania 10. juni til 28. juli 2019!

Hva med å kombinere sommer og sol med å lytte til Guds ord og oppleve et kristent felleskap i trygge rammer sammen med norsk vertskap og talere? Centro Sarepta ligger sentralt plassert på Costa Blanca nord for Alicante og er omgitt av asurblått hav med flotte strender, vakre fjell og en rekke severdigheter og opplevelser. Hos oss bor du på fine rom i rolige og koselige omgivelser, og vi har alt fra enkeltrom til familierom som har plass til 5 personer.

Men mest av alt er du velkommen til å delta på våre daglige samlinger om Guds ord. Disse arrangeres hver formiddag kl 10:00, og hver kveld kl 20:00.  Forkynnelse av Guds ord er prioritert på Centro Sarepta, og det vil også bli en god del sang og musikk. Vi legger opp samlingene slik at hele familien skal kunne trives. Som vertskap og talere vil du i løpet av sommeren kunne møte Kirsti Synnøve og Jan-Tore Olsen, Reidun Asdahl, Ingibjørg og Arild Melberg, Wenche og Dagfinn Brandsæter, Oddlaug og Johannes Kleppa, John Håvard Gundersen, Elisabeth Gjerde, Kristin Lende, Wenche og Jørn Slimestad og Kathrine og Per Tveten, samt Trine Hamran Lia.

Vårt svømmebasseng er nå helt renovert og tilfredsstiller alle krav og forskrifter. Bassenget har nå saltvann i stedet for klor, og vi har installert selvbetjent heis for bevegelseshemmede. Mer informasjon om Bibelsommer i Spania finner du her.

Noen uker begynner å bli fulltegnet!

Ønsker du å melde deg på eller har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss på post@centrosarepta.no