Kunne du tenke deg en uke eller to i Spania til høsten, vinteren eller våren?

Hva med å samtidig få anledning til å sette seg ned å lytte til Guds ord hver formiddag mandag til fredag, tre bibeltimer hver dag? Ved å bo hos oss på Centro Sarepta er du samtidig med på å gi oss muligheten til å nå lengre ut med evangeliet i Spania og Nord-Afrika. Gjennom høsten 2019 og våren 2020 vil du kunne lytte til forkynnere og lærere som: Jan-Tore Olsen, Johannes Kleppa, Johannes Thorlund, Hans Bergane, Jogeir Lianes, Curt Westman, Lorents Nord-Varhaug, Jakob Trodahl, Svein Wilhelm Nessa, Ole Andreas Meling, Tom Eftevand, Rolf Lavik, Jon Syver Norbye og noen til som ikke er helt avklart enda.. Se fagplan for bibelkurset 2019/2020 her.

Her på Centro Sarepta finner du rolige og koselige omgivelser, gode temperaturer de aller fleste dagene gjennom hele vinteren. Utenom uker med høy trafikk pga ferier etc, er billettprisene til Alicante ofte veldig gunstige, og en rekke norske flyplasser har direktefly til Alicante. Vi har avtale med et norsk transportselskap som henter og bringer fra lufthavnen til og fra Centro Sarepta til alle direktefly fra og til Norge. Ønsker du å bestille eller har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt på post@centrosarepta.no