Hva skal du gjøre til høsten? Tenker du på bibelskole i utlandet?

Vil du gjerne lære mer om bibelen, bli mer kjent med Jesus, og leve et liv i tjeneste for Ham?

Men, du skulle også ha kommet igang med studiene og fått deg en utdanning?

Et år på Centro Sarepta vil gi deg mulighet til å gå på bibelskole i utlandet, kunne starte opp dine nett-studier, og samtidig vil du få mer innblikk i Misjon Sarepta sitt misjonsarbeid blant spanjoler, nord-afrikanere, sør-amerikanere og nordmenn. Gjennom dette vil du bli kjent med den åndelige situasjonen i området, og du vil selv få anledning til å bidra i tjenesten for Jesus på flere måter.

Gjennom skoleåret får du delta på 4 turneer/ misjonsutreiser og avslutningsttur. Reisene planlegges for hvert skoleår, men steder som besøkes er Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao, Marokko og Portugal. I tillegg har vi kontakt med familier og menigheter rundt om i Spania som vi besøker jevnlig og gjerne bidrar med forkynnelse, vitnesbyrd og kristent fellesskap.

Høres dette interessant ut for deg?

Da skulle du gå inn på vår webside og lese mer, og også ta kontakt med oss på post@centrosarepta.no for mer informasjon eller en søknad!